fbpx

Aktivnost učenja, podučavanja i osposobljavanja u sklopu projekta FLOW

Datum objave: 12/01/2022

Učilište Studium

Od 17. do 21. siječnja u Ustanovi za obrazovanje odraslih Dante u Rijeci u sklopu Erasmus+ projekta FLOW održava se Aktivnost učenja, podučavanja i osposobljavanja (LTTA) pod nazivom “Theatre and Drama in Foreign Language Teaching” na kojemu sudjeluju i djelatnici Učilišta Studium.

Aktivnost se provodi u obliku neformalnog poučavanja odraslih, a uključuje i radionice provedene u suradnji s TRY Theater, kazalištem za mlade na engleskom jeziku koje u svome radu promovira inovativne kazališne tehnike čiji cilj je razvoj kreativnosti, vještina i talenata te osnaživanje svojih polaznika. Susret će biti prilika za učenje te jačanje partnerskih odnosa na zabavan i inovativan način te se veselimo upoznavanju s novim, kreativnim metodama poučavanja odraslih.

Više o projektu FLOW saznajte na web stranici projekta: http://ka204flow.eu/

Ova je publikacija ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Povezane vijesti

Redovito usavršavanje u području javne nabave

Redovito usavršavanje u području javne nabave

Prijave u tijeku – Vinkovci! U Vinkovcima će se, na dan 3. lipnja 2022. godine, održati redovito usavršavanje u području javne nabave.  Redovito usavršavanje u području javne nabave Predavač:...

Vaučeri za obrazovanje odraslih

Vaučeri za obrazovanje odraslih

Od 1. travnja zaposleni i nezaposleni u Hrvatskoj moći će dobiti tzv. vaučer za obrazovanje odraslih. Prosječan iznos vaučera je 10.000 kuna, a moći će se koristiti za obrazovanje u deficitarnim...