Potpisan ugovor s Algebra d.o.o. o izvođenju 3 edukacijska programa u sklopu projekta IT community region

Datum objave: 25/02/2020

Učilište Studium

Učilšte Studium će u suradnji s Algebra d.o.o. organizirati i provesti 3 edukacijska programa iz područja IT sektora u Vukovaru.

Biti će provedene edukacije za:
– Video animaciju
– Virtualnu stvarnost
– 3D modeliranje

Ukupno trajanje svake pojedinačne edukacije biti će od 2 do 4 mjeseca te se u svaku edukaciju uključiti 15 polaznika, koji će povećati svoje prilike za zapošljavanje stjecanjem novih znanja i vještina.

Projekt “Creation and fostering of common cooperating cross-border IT entrepreneurial community – IT community region“ provodi Učilište Studium Vukovar, Razvojna agencija Vukovar d.o.o., Otvoreni univerzitet Subotica i Regionalna razvojna agencija Panonreg Subotica.

Projekt ima za cilj potaknuti prekograničnu suradnju IT stručnjaka u stjecanju znanja i sklapanju poslovnih dogovora kroz model klastera kao alata za rast poslovnih inicijativa. Projekt će se nadograđivati na postojeću ponudu, poštujući resurse i potencijale ciljanih područja, stvarati nove sadržaje i usluge i usklađivati ih sa trendovima i potražnjom za IT uslugama. Ciljana skupina projekta su studenti, nezaposlene osobe, freelanceri i poduzetnici.

AWARD NOTICE

Povezane vijesti

Pridruži se našem timu!

Pridruži se našem timu!

Ovim putem tražimo novog člana koji će se uklopiti u naš „šaroliki” tim, a bit će posvećen/na isključivo dodijeljenim mu/joj projektima. Pročitaj detaljenije o tome što te očekuje u Učilištu Studium...

Akademija javne nabave – Vukovar 17.6.2021.

Akademija javne nabave – Vukovar 17.6.2021.

Klaudija Kralj -  Vukovar, 17.6.2021. Savjetnica u Središnjem državnom uredu za središnju javnu nabavu 17. lipnja 2021. godine Vukovar, I.G.Kovačića 3 09:00 sati 8 bodova Tema: Ključni dijelovi...