fbpx

Povećanje učinkovitosti poslovanja Učilišta Studium primjenom IKT-a

Naziv projekta

Povećanje učinkovitosti poslovanja Učilišta Studium primjenom IKT-a

Kodni broj

KK.03.2.1.19.0897

Korisnik

Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih

EU Sufinanciranje

75%

Vrijednost projekta

219.000,00 kuna (EU sufinanciranje: 164.250,00 kn)

Razdoblje provedbe projekta

12 mjeseci (01.09.2020. – 01.09.2021.)

Projekt financiran iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Opis projekta

Ovim projektom realizirat će se modernizacija poslovanja Učilišta Studium. U svrhu optimizacije poslovanja, veće učinkovitosti i efikasnosti implementirat će se moderno softversko rješenje. Tako će se povećati konkurentnost Učilišta Studium odnosno rast i razvoj koji će direktno utjecati na niz poslovnih procesa kao što su: smanjenje rizika i kontrole pri pohrani dokumenata, smanjit će se vremenska zahtjevnost obrade podataka što će omogućiti kvalitetnije poslovanje u cijelosti. Osim toga, ovaj projekt će se provoditi s ciljem unaprjeđenja poslovnih procesa kao što su: upravljanje ljudskim potencijalima, financije i računovodstvo, strateško planiranje, upravljanje rizicima, nabava, prodaja, logistika, marketing kao i ostalih aktivnosti.

Cilj projekta

Ovaj projekt će se provoditi s ciljem unaprjeđenja poslovnih procesa kao što su: upravljanje ljudskim potencijalima, financije i računovodstvo, strateško planiranje, upravljanje rizicima, nabava, prodaja, logistika, marketing kao i ostalih aktivnosti kao što su: kreiranje statističkih evidencija, vođenje dokumentacije polaznika, kreiranje i pregled provjere znanja polaznika, olakšano vođenje dnevnika rada, matične knjige polaznika, lakše rukovanje bazom podataka o polaznicima. Ovim projektom cilj nam je ojačati svoju tržišnu poziciju, povećati konkurentnost i učinkovitost poslovanja Učilišta primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije te time podržati razvoj informacijskog društva u Hrvatskoj.

Kontakt osoba za više informacija

  • Ivana Peranović, 091/356-0000
  • e-mail: info@uciliste.net

Odricanje od odgovornosti:

Ova publikacija proizvedena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Učilišta Studium te se ni na koji način ne može smatrati stajalištem Europske unije