fbpx

Informativna radionica: Projekt Uključi me!

Datum objave: 25/09/2021

Učilište Studium

U sklopu projekta Uključi me! – Osnaživanjem i edukacijom do socijalne uključenosti u Učilištu Studium u Vukovaru održana je informativna radionica na kojoj su svi zainteresirani polaznici imali priliku saznati više o projektu te mogućnostima koje im se nude u okviru istog.

Cilj projekta Uključi me! povećana je mogućnost zapošljavanja mladih i nezaposlenih osoba u gradu Vukovaru putem jačanja njihovih znanja i vještina kroz programe socijalnog uključivanja i provedbu obrazovnih programa za kojima postoji potreba na tržištu rada čime će se poboljšati socio-ekonomski i životni uvjeti mladih i nezaposlenih osoba s područja Vukovara.

Iz tog će se razloga ciljna skupina projekta, mladi ili nezaposleni s područja grada Vukovara imati priliku uključiti u četiri kraće edukacije:

  1. Pisanje projekata financiranih iz fondova EU
  2. Turistička animacija
  3. Digitalni marketing
  4. Proizvodnja craft piva

Polaznici će u sklopu projekta također imati priliku sudjelovati u radionici razvoja mekih i transverzalnih vještina koje predstavljaju skup osobnih obilježja koja pojedincu mogućuju razvoj kvalitetnih odnosa s drugima, predstavljanje poslodavcima te uspješnije funkcioniranje u radnom kolektivu. Neke od osnovnih mekih vještina su komunikacija i timski rad, organizacija i planiranje, vođenje i upravljanje, prilagodljivost i kreativnost. Po završetku edukacija, svi uključeni u projekt moći će sudjelovati i u karijernom savjetovanju vođenom od strane stručnjaka za profesionalnu orijentaciju.

Prijave su još uvijek u tijeku, a svi zainteresirani prijaviti se mogu
– putem PRIJAVNOG OBRASCA
– na br. 091/356-0000

Povezane vijesti

Redovito usavršavanje u području javne nabave

Redovito usavršavanje u području javne nabave

Prijave u tijeku – Vinkovci! U Vinkovcima će se, na dan 3. lipnja 2022. godine, održati redovito usavršavanje u području javne nabave.  Redovito usavršavanje u području javne nabave Predavač:...

Vaučeri za obrazovanje odraslih

Vaučeri za obrazovanje odraslih

Od 1. travnja zaposleni i nezaposleni u Hrvatskoj moći će dobiti tzv. vaučer za obrazovanje odraslih. Prosječan iznos vaučera je 10.000 kuna, a moći će se koristiti za obrazovanje u deficitarnim...