fbpx

stručnost i kvaliteta

O nama

Učilište Studium ustanova je za obrazovanje odraslih te predstavlja vodeću instituciju u ovoj grani obrazovanja. Kao takva omogućuje svojim polaznicima vrhunske stručnjake i uvjete rada na područjima programa obrazovanja koje provodimo.

Učilište Studium u Osijeku i Vukovaru prve su ustanove za obrazovanje odraslih u Republici Hrvatskoj koje su ponosni nositelj znaka Hrvatska kvaliteta.

Dugogodišnjim radom na područjima prekvalifikacije, dokvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja svojih polaznika kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području Republike Hrvatske.

Iznimno smo ponosni na razinu znanja i stručnosti naših polaznika po završetku obrazovnog programa.

Vrhunski predavači
Svi naši predavači vrhunski su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom rada s područja o kojem predavaju.
Sjajni uvjeti rada
Moderno opremljene učionice i ugodna radna atmosfera čine obrazovanje u našem učilištu pozitivnim iskustvom za svakog polaznika.
Visoka razina stručnosti
Iznimno smo ponosni na razinu znanja i stručnosti naših predavača te razinu zananja i stručnosti naših polaznika po završetku obrazovnog programa.
cjeloživotno obrazovanje
Učilište Studium promiče važnost cjeloživotnog obrazovanja kao temeljnu odrednicu modernog čovjeka u društvu znanja
eu projekti
Kroz EU projekte nastojimo pomoći najugroženijem dijelu radnog stanovništa pružajući im priliku steći potrebna znanja i vještine za pronalazak posla u modernom okruženju.

Hrvatska kvaliteta

Učilište Studium u Osijeku i Vukovaru prve su ustanove za obrazovanje odraslih u Republici Hrvatskoj koje su ponosni nositelj znaka Hrvatska kvaliteta. Znak Hrvatska kvaliteta dodijeljen je na temelju dobro razvijenih partnerskih odnosa Učilišta Studium na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini. Razinu kvalitete potvrđuje i poslovna mreža s više od 152 vanjska predavača koji kontinuirano surađuju s Učilištem Studium na osmišljavanju obrazovnih programa čijom se provedbom mijenja kvalitativna struktura radnog stanovništva i potencijalni radne snage. Uz sve navedeno Učilište Studium nudi i veliki raspon različitih programa, in house treninga te radionica sa svrhom poboljšanja kvalitete i učinkovitosti u obrazovanju odraslih.

Zašto izabrati nas?

Usmjereni smo na polaznike  – svaki polaznik je centar naših aktivnosti. Dinamično okruženje i moderne učionice te stručni, fleksibilni i kreativni predavači čine radnu atmosferu ugodnom za svakog polaznika.

Predavača

Lokacija

Programa

+ Polaznika

MISIJA

Cjeloživotno učenje

Učilište Studium promiče važnost cjeloživotnog obrazovanja kao temeljnu odrednicu modernog čovjeka u društvu znanja te je misija Učilišta Studium sustavna prilagodba zahtjevima tržišta rada te razvijanje programa obrazovanja koji će omogućiti polaznicima stvaranje znanja i vještina kojima ostvaruju prednosti prilikom zapošljavanja te napredovanje na radnim mjestima.

VIZIJA

Vodeća obrazovna ustanova

Vizija Učilišta Studium je razvoj u vodeću obrazovnu ustanovu na tržištu RH koja s visokim stupnjem suradnje kako s državnim tako i privatnim sektorom stvara društvo zasnovano na cjeloživotnom obrazovanju.

Osnova za ostvarenje vizije je osiguranje kvalitetnih stručnih kadrova kao temelj razvoja sektora obrazovanja, razvoj suradnje s renomiranim poduzećima i institucijama na području Republike Hrvatske koji će polaznicima osigurati mentorstvo od strane stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu na ciljanim poslovima, koje za cilj imaju povećanje zapošljivosti , razvoj i prilagodbu programa obrazovanja zahtjevima tržišta rada.

Partneri i suradnici

„Ljudsko biće ne dostiže svoju punu visinu dok nije obrazovano.“ 

—Horace Mann