fbpx

Odobren novi projekt Učilišta Studium!

Datum objave: 17/07/2021

Učilište Studium

Projekt po nazivom “Hrvatska kvaliteta – Učilište Studium“, čiji je korisnik Učilište Studium- ustanova za obrazovanje odraslih odobren je u vrijednosti od 64.000,00 kn. Razdoblje provedbe projekta je 12 mjeseci od 04.02.2021. – 04.02.2022. godine.

Projekt se provodi s ciljem unaprjeđenja poslovanja Učilišta Studium, stvaranja prepoznatljivosti i dodatne konkurentnosti na domaćem, ali i na stranom tržištu. Provedba projekta uključuje aktivnosti dodjele znaka kvalitete ustanovi za obrazovanje odraslih – Učilištu Studium kao i neophodne aktivnosti unutar projekta – provedba promidžbe i vidljivosti projekta. Aktivnosti dodjele znaka kvalitete ustanovi za obrazovanje odraslih odnosi se na ishođenje znaka kvalitete za obrazovanje odraslih te znaka kvalitete poduke stranih jezika. Provedbom projekta omogućit će se Učilištu Studium stjecanje znaka kvalitete za grad Bjelovar i Vinkovce za kvalitetu obrazovanja odraslih dok se projektom planira dobiti oznaka kvalitete za poduke stranog jezika u gradu Osijeku i Vukovaru.

Ovim projektom želi se produbiti konkurentnost i prepoznatljivost kvalitete usluga koje pruža Učilište Studium na svojim lokacijama. Budući kako je Učilište Studium prvo Učilište u Republici Hrvatskoj koji je nositelj znaka Hrvatska kvaliteta za obrazovanje odraslih i to za sjedište u Vukovaru i poslovnicu Osijek ovim projektom želi se produbiti i povećati konkurentnost te doprinijeti povećanju prepoznatljivosti dobivanjem znaka kvalitete za obrazovanje odraslih u poslovnicama Vinkovci i Bjelovar te kvaliteta poduka stranih jezika za poslovnice u gradovima Vinkovci i Osijek.

Povezane vijesti

COMMON Business forum – live prijenos

COMMON Business forum – live prijenos

U srijedu 21. Srpnja u Vukovaru, u Muzeju Vučedolske kulture od 10 do 13 sati., će se održati Business Forum u okviru projekta INTERREG – Hrvatska – Srbija 2014-2020. / COMMON – Development of the...

Business Forum u sklopu projekta COMMON

Business Forum u sklopu projekta COMMON

U srijedu 21. Srpnja u Vukovaru, u Muzeju Vučedolske kulture od 10 do 13 sati.,  će se održati Business Forum u okviru projekta INTERREG – Hrvatska – Srbija 2014-2020. / COMMON – Development of the...