fbpx

Održan prvi seminar Fitness akademije Slavonija 2022.

Datum objave: 22/03/2022

Učilište Studium

U nedjelju, 20.03.2022, održan je prvi seminar Fitness Akademije Slavonija 2022.

Pod vodstvom vrhunskog predavača prof.dr.sc. D.D. Gorana Markovića, polaznici seminara imali su prilike razumjeti fiziološke osnove HIIT-a te kako ga u praksi učinkovito primjeniti u svrhu unaprjeđenja srčano-dišne i metaboličke sastavnice fitnesa i sportske izvedbe.

Polaznici seminara naučili su temeljne vrste HIIT-a (dugi intervali, kratki intervali, ponavljani trening sprinta i intervalni trening sprinta), njihov učinak na organizam sportaša i rekreativaca te način njihove primjene u svakodnevnoj trenažnoj praksi (programiranje i periodizaciju).

Po završetku seminara, polaznicima je dodijeljen certifikat prof. Gorana Markovića te Potvrdu o stručnom usavršavanju od strane Učilišta Studium i Fitness akademije Slavonija.

Povezane vijesti

Redovito usavršavanje u području javne nabave

Redovito usavršavanje u području javne nabave

Prijave u tijeku – Vinkovci! U Vinkovcima će se, na dan 3. lipnja 2022. godine, održati redovito usavršavanje u području javne nabave.  Redovito usavršavanje u području javne nabave Predavač:...

Vaučeri za obrazovanje odraslih

Vaučeri za obrazovanje odraslih

Od 1. travnja zaposleni i nezaposleni u Hrvatskoj moći će dobiti tzv. vaučer za obrazovanje odraslih. Prosječan iznos vaučera je 10.000 kuna, a moći će se koristiti za obrazovanje u deficitarnim...