fbpx

Radionica: Maderoterapija tijela – Anticelulitni holistički program

Datum objave: 07/03/2021

Učilište Studium

Poziv za radionicu Maderoterapija tijela- Anticelulitni holistički program

Sve vas koje zanimaju teme wellnessa i prevencije pozivamo na radionicu Maderoterapija tijela – Anticelulitni holistički program koji je nastao kroz iskustvo poznavanja i primjene manualnih tehnika te primjenu i proučavanje dostupnih znanstvenih sadržaja i metoda u anticelulitnim tretmanima.

 • Datum: Subota 10.04.2021.
 • Lokacija: S.Radića 25, Osijek (Učilište Studium)
 • Cijena edukacije: 2800,00 kn

Radionica je namjenjena fizioterapeutima, maserima, wellness terapeutima i kozmetičarima.

Zbog epidemioloških mjera broj mjesta je ograničen na 10 osoba!

Prijave i informacije

 

Više o radionici

Pristup je drugačiji od dosadašnih pristupa maderoterapije jer objedinjuje pogled kroz više terapijskih mehanizama/tehnika koje jedna bez druge ne mogu u borbi protiv ovog sve ljučeg problema današnjice.

Osim upoznavanja manualnih metoda rada i terapijskih mehanizama koji leže iza ove uspješne metode, na radionici će biti prikazan upitnik, protokol mjerenja i evaluacije za vaše klijente te će te naučit koje su to mjere opreza kojima možete upozoriti i educirati svoje klijente kako bi konačan rezultat bio što uspješniji, a komunikacija učinkovitija.

Također, svi oni koji se bave i kombiniraju razne oblike tjelesne aktivnosti u svojim tretmanima, naučit će koje vježbe, na koji način, koliko te zašto ih primijeniti u programe za ovu svrhu.

Radionica je namjenjena fizioterapeutima, maserima, wellness terapeutima i kozmetičarima.

Sadržaj radionice

 • Medicinsko objašnjenje celulita
 • Terapijski mehanizmi u procesu eliminacije celulita
 • Maderoterapija (teorijski i praktično)
 • Mjere prevencije (edukacija klijenata)
 • Evaluacija klijenta: upitnik i protokol mjerenja
 • Protokol holističkog anticelulitnog tretmana (praktično)
 • Njega tijela
 • Program anticelulitnih vježbi

Datum održavanja: Subota 10.04.2021.

Planirano vrijeme od 8:00 do 14:00.

Prijave i informacije

Mogućnost izdavanja R1 računa.

Cijena edukacije je 2800 kn.

U cijenu je uračunata edukacija, praktični dio, set od 8 multifuncinalnih valjaka, skripta, potrošni materijal za edukaciju te dostupnost za kasnije savjetovanje. Nakon prijave dobivate podatke za uplatu putem e-maila.

O voditeljici programa

Tea Pačarić završila je srednju Medicinsku školu Osijek, smjer fizioterapeutski tehničar, nakon čega nastavlja s daljnjom edukacijom za prvostupnicu fizioterapije.

Zatim nakon staža, upisuje diplomski studij Preventivne fizioterapije. Paralelno radi kroz 3 godine u studiju za trening, terapiju i rekreaciju Eccentic gdje proširuje svoja znanja i iskustva. Godine 2018. odlučuje se za samostalan put te otvara svoj studio Fizio Art gdje sada uspješno radi. Od 2017. godine sudjeluje kao vanjski suradnik u nastavi na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru, a od 2019. i u Učilistu Studium gdje predaje na programu za fizioterapeutske tehničare, te Učilištu Magistra na programu osposobljavanja za masera.

Njen put educiranja i iskustva naučio ju je kako svaki problem treba gledati holistički pa je i tako nastao ovaj program.

Veselimo se vašem odazivu i širenju znanja.

Povezane vijesti