fbpx

Sajam fizioterapije – Vukovar 7.9.2018.

Datum objave: 03/09/2018

Učilište Studium

I ove godine Učilište Studium u suradnji s Lions klubom Vukovar i Općom županijskom bolnicom Vukovar i bolnicom hrvatskih veterana organizira 4. Sajam fizioterapije u Vukovaru.

Lokacija i vrijeme

Sajam će se održati u Hotelu Lav u Vukovaru, u petak 07. rujna 2018. godine s početkom u 17:00 sati. Ovim sajmom nastoji se pridonijeti promidžbi fizioterapijske struke, predstaviti rad fizioterapeuta, sustav školovanja, oprema i pomagala s kojom se fizioterapeuti služe u svom radu.

Predavači

Toga dana predavanja će održati i eminentni profesori i predavači iz struke kao što su: dr. sc. Iva Šklempe Kokić, mag. physioth., v. predavač., “Smjernice za vježbanje u trudnoći”; dr. med. Nikolina Ljubičić Marković spec. fizijatar i reumatolog, dr. med. Lucija Zelić, dr. med., Ivana Debeljak – “Sindrom subakromijalnog sraza – dijagnoza, klinička slika i liječenje”; Marko Krajina, bacc. physioth., Olja Redl, bacc. physioth., “Senzorna integracija u radu s djecom sa poteškoćama u razvoju; Olivera Čejić, dipl. physioth., Tatjana Karas, bacc. physioth., “Procjena pacijenta sa perifernim vestibularnim oštećenjem”. Sajam će bit završen otvorenom diskusijom o navedenim temama.

Povezane vijesti