fbpx

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave – UPISI U TIJEKU!

Datum objave: 25/02/2022

Učilište Studium

Prijave u tijeku – Vinkovci!

Od 28.03. do 01.04. održavat će se edukacija izobrazbe javne nabave.

Izobrazba će se odvijati u prostorijama Učilišta Studium Vinkovci, Ljudevita Gaja 18. Vrijeme trajanja izobrazbe je 50 sati.

Izobrazbu i edukaciju iz područja javne nabave održavaju kvalificirani i stručni suradnici s višegodišnjim iskustvom rada na području javne nabave :

  • Klaudija Kralj
  • Ančica Jonjić
  •  Saša Čaldarević

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

Sudionicima koji su bili prisutni na specijalističkoj izobrazbi u području javne nabave, izdaje se potvrda o pohađanju Programa izobrazbe. S navedenom potvrdom može se pristupiti polaganju ispita za stjecanje certifikata u području javne nabave. Svrha specijalističke izobrazbe je obučavanje polaznika o potrebama za specijalističkim znanjima i vještinama o različitim postupcima nabave, planiranju i provedbi postupaka javne nabave u Republici Hrvatskoj.

Povezane vijesti

Redovito usavršavanje u području javne nabave

Redovito usavršavanje u području javne nabave

Prijave u tijeku – Vinkovci! U Vinkovcima će se, na dan 3. lipnja 2022. godine, održati redovito usavršavanje u području javne nabave.  Redovito usavršavanje u području javne nabave Predavač:...

Vaučeri za obrazovanje odraslih

Vaučeri za obrazovanje odraslih

Od 1. travnja zaposleni i nezaposleni u Hrvatskoj moći će dobiti tzv. vaučer za obrazovanje odraslih. Prosječan iznos vaučera je 10.000 kuna, a moći će se koristiti za obrazovanje u deficitarnim...