fbpx

Edukacija trenera u Rovinju u sklopu projekta “Uključi me!”

Datum objave: 15/06/2020

Učilište Studium

U sklopu projekta „Uključi me!“ održan je trening trenera u Rovinju za razvoj transverzalnih vještina.

U razdoblju od 01.lipnja do 05. lipnja 2020. stručnjaci Učilišta Studium sudjelovali su na izvrsnoj edukaciji o prepoznavanju svojih potencijala i potencijala ciljne skupine projekta primjenom metode Whole Brain.
Stručnjaci će, po završetku edukacija osmisliti ciljani program za unaprjeđenje mekih te ciljani program za unaprjeđenje transverzalnih vještina koji će biti proveden na pripadnicima ciljne skupine.

Trajanje projekta je 24 mjeseca (30.12.2019-30.12.2021.) ukupan iznos odobrenih sredstava je 1.468.975,54 kn, a područje provedbe projekta je grad Vukovar.

Ciljne skupine projekta su:
• Stručnjaci u području razvoja mekih i transverzalnih vještina
• Osobe mlađe od 25 godina
• Osobe u dobi od 25 do 29 godina
• Dugotrajno nezaposlene osobe

Cilj projekta je povećana mogućnost zapošljavanja mladih i nezaposlenih osoba u Vukovaru putem jačanja njihovih znanja i vještina kroz programe socijalnog uključivanja i provedbu obrazovnih programa za kojima postoji potreba na tržištu rada čime će se poboljšati socio-ekonomski i životni uvjeti mladih i nezaposlenih osoba s područja Vukovara.

 

Povezane vijesti

Online sastanak Erasmus+ projekt DIG-GSW

Online sastanak Erasmus+ projekt DIG-GSW

Tijekom mjeseca lipnja projektni tim Učilišta Studium nastavio je raditi i na Erasmus+KA220 projektu DIG-GSW (Becoming a global witness via digital toolkit). Održan je redovni online sastanak u...