fbpx

Potpisan ugovor o uspostavljanju e-learning systema

Datum objave: 21/08/2020

Učilište Studium

Potpisan ugovor s Informatika Fortuno d.o.o. o uspostavljanju e-learning systema, aktivaciji i provedbi treninga za zaposlenike Studiuma.

Od Informatike Fortuno d.o.o. očekuje se da će:

  • razviti e-learning sustav
  • provesti treninge o korištenju sistema za zaposlenika Studiuma

Studium će implementirati e-lerning sustav te provesti 5 webinara: trening za SEO i Google Adwords administratora, trening za copywriting, za communitiy menadžera, za web administratora te web dizajn. Svaki će trening pohađati 30 polaznika. Ukupan broj od 150 polaznika iz prekogranične regije ojačat će se novim vještinama za samostalan rad i rad u poslovnim sustavima čime se povećava njihova zapošljivost.

Projekt “Creation and fostering of common cooperating cross-border IT entrepreneurial community – IT community region“ provodi Učilište Studium Vukovar, Razvojna agencija Vukovar d.o.o., Otvoreni univerzitet Subotica i Regionalna razvojna agencija Panonreg Subotica.

Projekt ima za cilj potaknuti prekograničnu suradnju IT stručnjaka u stjecanju znanja i sklapanju poslovnih dogovora kroz model klastera kao alata za rast poslovnih inicijativa. Projekt će se nadograđivati na postojeću ponudu, poštujući resurse i potencijale ciljanih područja, stvarati nove sadržaje i usluge i usklađivati ih sa trendovima i potražnjom za IT uslugama. Ciljana skupina projekta su studenti, nezaposlene osobe, freelanceri i poduzetnici.

AWARD NOTICE

Povezane vijesti